Formular de înscriere 10 pentru Bruxelles vă rugăm completați corect câmpurile de mai jos:
Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

Cine este inițiatorul şi organizatorul programului?

Programul “10 pentru Bruxelles” este iniţiat și susţinut de Organizaţia Tineretului Social-Democrat din Constanţa, o organizaţie politică formată din tineri cu preocupări politice, spirit de iniţiativă și proiecte ce vin în folosul societății şi al cetăţenilor.

Cine se poate înscrie?

Sunt invitaţi să participe la programul “10 pentru Bruxelles” toţi tinerii constănţeni cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ai, studenţi sau absolvenţi ai unor instiituţii de învăţământ mediu sau superior ce îşi doresc să promoveze responsabilitatea civică şi să îşi aducă aportul la îmbunătăţirea calităţii relaţiei dintre instituţii şi societatea civilă.

Cum mă înscriu?

Te poţi înscrie completând formularul disponibil pe site-ul oficial al programului www.10pentrubruxelles.ro, la secţiunea Vreau şi eu la Bruxelles! sau la lansarea concursului din data data de 2 martie 2019.

Trebuie să am studii politice absolvite?

Nu. Programul este destinat tuturor tinerilor ce au curiozităţi în domeniile vizate de iniţiativa noastră, indiferent dacă aceştia sunt absolvenţi sau urmează să finalizeze studiile.

Trebuie să fiu membru al unui partid politic?

Nu. Programul iniţiat de TSD Constanța îşi propune să cultive responsabilitatea civică şi cultura politică în rândul tuturor tinerilor, indiferent de apartenenţa lor politică. Obiectivul este acela de a spori nivelul de conștientizare al factorului politic pentru a îmbunătăți calitatea viitorului politician și al nivelului de conștientizare al factorului politic în rândul cetățenilor.

Ce trebuie să plătesc?

Programul este gratuit, cheltuielile în ceea ce privește seminariile, evenimentele și călătoria la Bruxelles fiind acoperite în totalitate de organizatori. Participanţii sunt invitaţi doar să se înscrie!

Trebuie să fiu din Constanța?

Nu neapărat. Programul este iniţiat de Organizaţia TSD Constanţa, iar publicul ţintă este acela care are posibilitatea să participe la seminariile gratuite organizate în cadrul acestuia.