purchase review papers literary research paper thesis writing an essay for college application reflective custom writing website

Cine este initiatorul si organizatorul Programului?

Programul 10pentruBruxelles este initiat si sustinut de Organizatia Tineretului Social-Democrat din Constanta, o organizatie politica formata din tineri cu preocupari politice, cu spirit de initiativa si proiecte ce vin in folosul societatii si cetateanului.

Cine se poate inscrie?

Sunt invitati sa participe la Programul #10pentruBruxelles toti tinerii constanteni cu varsta intre 18-35 de ai, studenti sau absolventi ai unor initutii de invatamant mediu sau superior ce isi doresc sa promoveze responsabilitatea civica si sa isi aduca aportul la imbunatatirea calitatii relatiei dintre institutii si societatea civila.

In ce perioada se desfasoara?

Programul #10pentruBruxelles este un proiect cu derulare continua și se desfasoara in mai multe etape. Inscrierile pentru prima etapa a seminariilor din 2016 incep pe 26  februarie 2016.

Cum ma inscriu?

Te poti inscrie completand formularul disponibil pe site-ul oficial al Programului, www.10pentrubruxelles.ro, la sectiunea Vreau si eu la Bruxelles! sau completand un formular in format fizic disponibil la sediul Organizatiei Municipale TSD Constanta.

Trebuie sa am studii politice absolvite?

Nu. Programul este destinat tuturor tinerilor ce au curiozitati in domeniile vizate de initiativa noastra, indiferent de studiile absolvite sau in curs.

Trebuie sa fiu membrul unui partid politic?

Nu. Programul initiat de TSD Constanta isi propune sa cultive responsabilitate civica si cultura politica in randul tuturor tinerilor, indiferent de apartenenta lor politica, pentru a spori nivelul de constientizare al factorului politic, pentru a imbunatati calitatea omului politic de maine si al nivelului de constientizare al factorului politic in randul cetatenilor.

Ce trebuie sa platesc?

Programul este absolut gratuit, cheltuielile in ceea ce priveste seminariile, evenimentele si calatoria la Bruxelles fiind acoperite de organizatori. Participantii sunt invitati doar sa se inscrie!

Trebuie sa fiu din Constanta?

Programul este initiat de Organizatia TSD Constanta, iar publicul-tinta este cel care locuieste in judetul Constanta, pentru a avea acces la seminariile gratuite organizate in cadrul acestuia.